Intark AS

Grønland 57 

3045 Drammen

E: post@intark.no

T: +47 45290932

Org.nr. NO 814 008 452 MVA

Personvern på intark.no

@2019 by Intark AS

Facebook

Instagram

Prosjekter

Tjenester

Om oss

Kontakt

Medlem av

PERSONVERNERKLÆRING

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å benytte kontaktskjemaet. 

Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En cookie er en smart, elektronisk smule i din data, som kan huske hva du har skrevet og klikket på når du har besøkt en bestemt side. Det finnes i hovedsak 2 ulike typer av cookies; tilfeldige og permanente. Cookies som er tilfeldige er knyttet til det aktuelle besøket på intark.no og slettes automatisk når du stenger din nettleser. Cookies som er permanente blir derimot lagret på din enhet (data, tablet, mobil, osv.). Permanente cookies slettes automatisk etter en viss periode (ønsket tidsrom kan stilles inn i din nettleser). En ny periode med permanente cookies opprettes hver gang du besøker intark.no.

Tredjeparts cookies blir brukt til å analysere og kunne markedsføre. På denne måten kan vi blant annet ser hvor mange som besøker intark.no (se Wix Visitor Analytics).

De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. 

Wix Visitor Analytics

Denne siden er laget med nettutviklingsplattformen Wix. Vi benytter Wix Visitor Analytics for å lage statistikk over bruk av nettsiden. Visitor Analytics er en enkel analysetjeneste som måler trafikk og besøkendes generelle detaljer på kundenes nettsteder. Ved å samle disse statistikkene kan et nettsted gjøre kundenes opplevelse bedre. Eksempel på informasjon vi samler gjennom Visitor Analytic er hvilke sider en bruker besøker, tidspunkt, brukerens omtrentlige posisjon, IP-adresse, hvilken plattform og nettleser brukeren benytter, hvor en bruker går først, eller om en bruker kommer fra en bestemt henvisning.

Alle disse dataene er anonymiserte, og Visitor Analytics vil aldri bruke de innsamlede dataene til å identifisere enkelte brukere eller for å matche den med tilleggsinformasjon om en enkelt bruker. 

Informasjon du sender oss

Når du fyller ut kontaktskjemaet og sender inn en melding gir du oss rett til å oppbevare din kontaktinformasjon (e-post, navn og meldingens tittel og innhold) og å kontakte deg for å imøtekomme din henvendelse. Dine personopplysninger blir ikke  benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen, og vil aldri bli frigitt til en tredjepart.